Το πρόβλημα φίλε μου δεν είναι ότι πουλαει τηλεκάρτες ή εισητήρια αλλά το γεγονός ότι ακόμα κι αυτό δεν έχει καταφέρει να το κάνει έτσι ώστε όλοι να μπορύν να τα αγοράσουν.
Που είναι ο έλεγχος που θα έπρεπε να υπάρχει για να μην υπάρχουν τα καρτέλ γάλακτος κλπ. που είναι ο έλεγχος των δημοσίων υπηρεσιών που αντί να πάει μπροστά ένας φορέας όπως η Ολυμπιακή που στις μέρες του Ωνάση ήταν μία από τις καλύτερες του κόσμου πάει για φούντο;
Όμως δεν φταίνε αυτοί... εμείς φταίμε. Όταν για παράδειγμα ο Μίκης Θεοδωράκης πήγε και κατέβηκε υποψήφιος στην ΝΔ τι μπορεί να πει κανείς. Η ΝΔ δεν ήταν αυτή που κινήγησε μέχρι εξορίας και θανάτου τους κομουνηστές;

Το μεγαλο προβλημα με την Ολυμπιακη ειναι οτι καποιοι την καναν μαγαζι τους.Εσυ που εισαι απο Ντυσελντορφ ποσες φορες πηγες να βγαλεις εισητηριο και σου ειπαν οτι στη ολυμπιακη ειναι γεματο το αεροπλα Και στο τελος στην αθηνα φτανει στην αθηνα γεματο το αεροπλανο της Lufthansa και της ολυμπιακης ειναι αδειο.
Οπου μπει ιδιωτης ολα πανε καλα.Οπου υπαρχει το κρατος μενουν ολα στασιμα
Σαν διάτοντας αστέρας εμφανίζεσαι και εξαφανίζεσαι!!!
Αγαπητη Ελενη
Χτιζω σπιτι,ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης.Δεν υπαρχει χρονος ουτε για δειγμα. προσπαθω να ειμαι κοντα στην καλυτερη παρεα του ελληνικου ιντερνετ οσο το δυνατο περισσοτερο.