Λοιπόν, εγω θα το πω ευθέως. Το συγκεκριμένο πόστ, αφορά μάλλον την καταχώρηση
http://www.124sold.gr/auctiondetails.php?id=7659102
Και λέω μάλλον, γιατί ελαβα μύνημα απο χρήστη (εγώ δεν το είχα δεί), οτι το συγκεκριμένο νόμισμα ειναι πλαστό. Εγώ δεν θα πώ αν ειναι ή δεν ειναι πλαστό, αν και κάτι φαίνεται ύποπτο, χωρίς να τόχω ψάξει εκτενέστερα, αλλά επειδή δεν μ' αρέσουν αυτά τα "ψου-ψου", μέσω μυνημάτων, καλύτερα ειναι να βγεί δημόσια, και γιατί στο κάτω-κάτω, μας παίρνει η μπάλλα ολους.
Ο πωλητής ειναι αξιόπιστος, και αν οντως ειναι πλαστό, θα εγινε απο λάθος, και οχι εσκεμμένα, αν και οταν βγάζουμε ενα νόμισμα, καλό ειναι να το ελέγχουμε πρώτα, και μάλιστα τοσο μεγάλης αξίας, αλλά εκανε κανείς τον κόπο, να του στείλει ενα μύνημα και να του το πεί ? Αν ναι, που πολύ αμφιβάλλω, και αυτός συνέχιζε να το παρουσιαζει σαν γνήσιο, τότε ναι, να βγούμε και να τον κράξουμε.
Και εγώ εχω δεί κάμποσες φορές πλαστά, να πωλούνται για γνήσια, αλλά το πρώτο πράγμα που εκανα, ήταν να στείλω μύνημα στον πωλητή, και να του το πώ..., στις περισσότερες των περιπτώσεων, αφού ελαβα απάντηση, το νόμισμα κατέβηκε, οσοι δεν το εκαναν, κατάλαβα οτι το κάνουν εσκεμμένα..