ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΧΡΗΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ..ΕΧΩ 8 ΛΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΛΟΓΩ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ.. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ GEORGIVS ΜΕ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ 1925-1926-1912 ΚΑΙ 5 ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ EDWARDVS VII ΜΕ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ 1902-1903-1905-1907-1905.ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 'Η ΣΕ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΣΗ ΕΔΩ ΣΤΟ 124.SOLD.GR?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skristallia : 01-03-10 στις 19:26.
Καλημερα σου. Η λιρες σου συνηθισμενες.Ως προς την τιμη,την διαμορφονης εσυ με τον αγοραστη,μια και δεν θες ΤΡΑΠΕΖΑ.Διαφορετικα ανεβασετες δημοπρασια και περιμενε.
σας εστειλα τα τηλεφωνα του με προσωπικο μηνυμα!ελπιζω να σας δωσει γυρω στα 190 ευρω η μια.καλη σας επιτυχια.ευχομαι ,με αυτα τα χρηματα,να βγειτε απο τη δυσκολη θεση.
[QUOTE=enantios;25302]επικοινωνησε με το χρηστη morgan,αγαπητη κυρια.σου δινει σιγουρα πανω απο την τραπεζα.αν θελεις, γραψε μου να σου δωσω τηλεφωνο.[/QU
κ γιωργο ευχαριστω αλλα δεν θα ηθελα να δωσετε το τηλεφωνο μου,
ο παρακατω χρηστης αν ειναι στην αθηνα ας ερθει την κυριακη στην λεσχη στο μοναστηρακι οδος μιαουλη 15 και θα με βρει εκει απο τις 9 το πρωι εως τις 1 το μεσημερι