ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΧΡΗΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ..ΕΧΩ 8 ΛΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΛΟΓΩ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ.. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ GEORGIVS ΜΕ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ 1925-1926-1912 ΚΑΙ 5 ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ EDWARDVS VII ΜΕ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ 1902-1903-1905-1907-1905.ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 'Η ΣΕ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΣΗ ΕΔΩ ΣΤΟ 124.SOLD.GR?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skristallia : 01-03-10 στις 19:26.
Καλημερα σου. Η λιρες σου συνηθισμενες.Ως προς την τιμη,την διαμορφονης εσυ με τον αγοραστη,μια και δεν θες ΤΡΑΠΕΖΑ.Διαφορετικα ανεβασετες δημοπρασια και περιμενε.
[QUOTE=enantios;25302]επικοινωνησε με το χρηστη morgan,αγαπητη κυρια.σου δινει σιγουρα πανω απο την τραπεζα.αν θελεις, γραψε μου να σου δωσω τηλεφωνο.[/QU
κ γιωργο ευχαριστω αλλα δεν θα ηθελα να δωσετε το τηλεφωνο μου,
ο παρακατω χρηστης αν ειναι στην αθηνα ας ερθει την κυριακη στην λεσχη στο μοναστηρακι οδος μιαουλη 15 και θα με βρει εκει απο τις 9 το πρωι εως τις 1 το μεσημερι
σας εστειλα τα τηλεφωνα του με προσωπικο μηνυμα!ελπιζω να σας δωσει γυρω στα 190 ευρω η μια.καλη σας επιτυχια.ευχομαι ,με αυτα τα χρηματα,να βγειτε απο τη δυσκολη θεση.
για πιο λογο καποιος που βαζει μια δημοπρασια εχει το δικαιομα να βαζει και επιθημητη τιμη δημοπρασιας. η το βαζεις δημοπρασια η οχι!!!!!!!!!αν θελω καποια συγκεκριμενη τιμη να το πουλησω με αυτη!!!!!!!!!οχι δημοπρασια!!!!!!!!!