Ψυχαγωγία Χόμπυ, ενδιαφέροντα αλλά και ανέκδοτα, γελιογραφίες, αστείες ιστορίες. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Που προτείνετε, να μαζευτούν τα μέλη του 124sold?
|
Αθήνα- Ταβέρνα με ζωντανή μουσική
|

|
9 |
47,37% |
Αθήνα- Ταβέρνα χωρίς μουσική
|

|
4 |
21,05% |
Αθήνα- Μπουζούκια
|

|
0 |
0% |
Αθήνα- club/bar/Disco
|

|
1 |
5,26% |
Αθήνα, κάπου αλλού (γράψτε την πρότασή σας)
|

|
2 |
10,53% |
Οχι Αθήνα, κάπου αλλού (γράψτε την πρότασή σας)
|

|
3 |
15,79% |
02-04-08, 10:49
|
|
Τακτικό Μέλος
|
κανονιστε να παμε για δοκιμη, αλλα να πουμε στον ανθρωπο ποσα ατομα περιπου θα ειμαστε για να μας βγαλει της τιμουλες!!
|
|
|
02-04-08, 20:04
|
|
Θαμώνας
|
'Οταν λες δοκιμή εννοείς κάτι σαν test drive? 
|
|
|
02-04-08, 23:15
|
|
Τακτικό Μέλος
|
'Οταν λες δοκιμή εννοείς κάτι σαν test drive? 
εισαι γατος !!
|
|
|
02-04-08, 23:50
|
|
Θαμώνας
|
|
|
|
02-04-08, 23:54
|
|
Θαμώνας
|
Παιδιά για την δοκιμή δεν θα μπορέσω γαμ...το  .
Έχω ψιλοπήξει στην δουλειά και πραγματικά δεν προλαβαίνω με τίποτα για καθημερινή.
Κανονίστε το αν είναι οι υπόλοιποι ή στο φινάλε αν το ξέρει ο κύριος Νίκος το μαγαζί κλείνουμε εκεί (αν δεν υπάρχουν διαφωνίες) και τελειώνει το θέμα  .
|
|
|
03-04-08, 04:20
|
|
Εθισμένος
Περιοχή: Χανιά / Κρήτη
|
Aστα ρε Γιάννη, τα Ε9, να πάνε στα τσακίδια
Με το νέκταρ, θα τα ξεχάσεις ολα, θα δείς
Μπάρμπα Νίκο, και λοιποί, κανονίστε,να μπορέσουμε να κλείσουμε, και να μπορέσει και το site ( ει δυνατόν), να βγάλει μια ανακοίνωση, για την ημερομηνία, και τον τόπο συνάντησης
|
|
|
03-04-08, 13:48
|
|
Θαμώνας
|
Αγαπητοί μου για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε την σκέψη μας υπάρχουν 2 παράμετροι.
Πρώτα πόσοι θα μετέχουν στις χοές και έπειτα ποιοι θα κρίνουν το χώρο. Σπόνσορ για την έρευνα Μπαρμα Νίκος.
Το τηλ μου δεν έκανε ντρινκ.
Ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη μας κίνηση;
|
|
|
03-04-08, 14:53
|
|
Guest
|
Αγαπητέ μπαρμπα-Νίκο(?) χαιρετώ.
Κατά την άποψή μου εφ΄΄οσον έχει κανονιστεί η ημερομηνία και η περιοχή,αυτό που προέχει είναι ο αριθμός των συμμετεχόντων στις χοές, έστω στο περίπου. Προτείνω λοιπόν ο καθ'ένας απο μας που μπαίνει στο φόρουμ,αν ενδιαφέρεται, να δηλώνει συμμετοχή και κάνω την αρχή εγώ για 2 άτομα.
Βέβαια, ίσως βοηθούσε και μια ανακοίνωση στην αρχική σελίδα γιατί ίσως να υπάρχουν άτομα που να ενδιαφέρονται και να μην το έχουν πάρει είδηση γιατί δεν μπάινουν συχνά στο φόρουμ.
Σε οτι αφορά το ποιοί θα κρίνουν τον χώρο δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό πρώτον γιατι έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς που τον ξέρουν και τον πρότειναν και δεύτερον διότι αυτό που μετράει περισσότερο είναι η καλή παρέα όπου και αν αυτή βρεθεί.
|
|
|
03-04-08, 17:31
|
|
Καθημερινός Θαμώνας
|
Κατά την άποψή μου εφ΄΄οσον έχει κανονιστεί η ημερομηνία και η περιοχή,αυτό που προέχει είναι ο αριθμός των συμμετεχόντων στις χοές, έστω στο περίπου. Προτείνω λοιπόν ο καθ'ένας απο μας που μπαίνει στο φόρουμ,αν ενδιαφέρεται, να δηλώνει συμμετοχή και κάνω την αρχή εγώ για 2 άτομα.
Βέβαια, ίσως βοηθούσε και μια ανακοίνωση στην αρχική σελίδα γιατί ίσως να υπάρχουν άτομα που να ενδιαφέρονται και να μην το έχουν πάρει είδηση γιατί δεν μπάινουν συχνά στο φόρουμ.
Σε οτι αφορά το ποιοί θα κρίνουν τον χώρο δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό πρώτον γιατι έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς που τον ξέρουν και τον πρότειναν και δεύτερον διότι αυτό που μετράει περισσότερο είναι η καλή παρέα όπου και αν αυτή βρεθεί.
Συμφονς τα μαλα!!! 
|
|
|
03-04-08, 17:31
|
|
Καθημερινός Θαμώνας
|
Συμφονω τα μαλα!!! 
|
|
|
03-04-08, 19:12
|
|
Τακτικό Μέλος
|
και εγω συμφονω και αλλα 2 εγω μας κανουν 4 αν θυμαμαι καλα
|
|
|
03-04-08, 21:21
|
|
Καθημερινός Θαμώνας
|
4+1=5
|
|
|
04-04-08, 10:32
|
|
Νέο Μέλος
|
4.4.2008
Συνάντηση σε ουδέτερο χώρο, πχ στο Πνευματικό Κέντρο της Αθήνας όπου υπάρχουν αίθουσες κατάλληλες. Η ουσία είναι οι συζητήσεις μέσα στον οποιονδήποτε χώρο να ακούγονται. Όχι διακοπές λόγω φαγητού ή δυνατής μουσικής...
|
|
|
04-04-08, 11:30
|
|
Εθισμένος
Περιοχή: Χανιά / Κρήτη
|
Καλά τα λές φίλε, ομως αυτό ειναι εκδήλωση.
Εμείς μαζευόμαστε για διασκέδαση, οχι για εκδήλωση
|
|
|
04-04-08, 11:42
|
|
Guest
|
Αγαπητέ φίλε vdwiltpfg θα διαφωνήσω και εγω μαζί σου και θα σε παραπέμψω στους αρχαίους ημών προγόνους. " Το τερπνόν μετα του ωφελίμου " και μην ξεχνάμε και τα συμπόσια στη διάρκεια των οποίων γίνονταν φιλοσοφικές συζητήσεις, απαγγελίες ποιητικών και θεατρικών έργων κλπ.
Εξ' άλλου η συγκεκριμένη συνάντηση δεν νομίζω να έχει τόσο την έννοια του σεμιναρίου αλλά της πιο 'χαλαρής' συνάντησης κάποιων μελών με κοινά ενδιαφέροντα που και θα διασκεδάσουν και θα συζητήσουν.
|
|
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
|
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:29.
|