124sold.gr
     Αρχική
         Forum
          Είσοδος

124sold.gr forum > Βοήθεια Όροι Χρήσης και Κανόνες Λειτουργίας Forum στο 124sold.gr

Αναζήτηση στις Συχνές Ερωτήσεις Αναζήτηση στις Συχνές Ερωτήσεις
Αναζήτηση για λέξη / λέξεις:
Επιλογές αναζήτησης:
Αναζήτηση σε:

Όροι Χρήσης
Γενικά

Το 124sold.gr, προσφέρει τις υπηρεσίες του Forum υπό τους κάτωθι Όρους Χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης / μέλος των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά.

Οι Όροι Χρήσης θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο Forum του 124sold.gr και μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση εφόσον κριθεί αναγκαίο.

Οι Όροι Χρήσης ισχύουν τόσο για τα εγγεγραμμένα μέλη του 124sold.gr, όσο και για τους επισκέπτες του.

Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο Forum του 124sold.gr σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Όρων Χρήσης.


Εγγραφή και λογαριασμός μέλους

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του Forum, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στο 124sold.gr. Η διαδικασία της εγγραφής είναι απλή και σύντομη και εντελώς δωρεάν. Αφού αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης, θα πρέπει να συμπληρώσετε μια σύντομη φόρμα, με τα στοιχεία επικοινωνίας, να επιλέξετε ένα όνομα χρήστη (username) και έναν κωδικό πρόσβασης (password). Επίσης θα σας ζητηθεί  η προσωπική σας διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail), η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την πιστοποίηση της ηλεκτρονικής σας ταυτότητας. Το e-mail αυτό θα πρέπει να είναι έγκυρο, αφού σε αυτό θα σας σταλούν όλες οι απαραίτητες οδηγίες για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας ως μέλος.


Κανόνας Τρόπος αντιμετώπισης

Το όνομα χρήστη (username) δεν επιτρέπεται:

 • να περιέχει λέξεις ή φράσεις, οι οποίες είναι τροποποιημένες ή μη, επωνυμίες νομικών προσώπων και εταιρειών, κατατεθέντα σήματα ή δικτυακούς τόπους

 • να περιέχει λέξεις ή φράσεις απειλητικές, προσβλητικές, υβριστικές, ρατσιστικές.

 • να είναι παραποίηση ενός username που χρησιμοποιείται ήδη με σκοπό την προσβολή, ειρωνεία ή το χλευασμό άλλου μέλους.

Η παραβίαση αυτού του κανόνα θα συνεπάγεται την άμεση και μόνιμη απαγόρευση είσοδου στο Forum (ban).

Εαν ο χρήστης επιθυμεί να επιστρέψει με διαφορετικό username μπορεί να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές μέσω της online φόρμας επικοινωνίας ζητώντας την αλλαγή του ονόματος χρήστη (username).

Κάθε μέλος του forum έχει το δικαίωμα να διατηρεί μόνο έναν λογαριασμό πρόσβασης Η παραβίαση του κανόνα θα συνεπάγεται την την διαγραφή των πρόσθετων λογαριασμών από το αρχείο μελών και την άμεση απαγόρευση εισόδου στο Forum (ban).

Εαν ο χρήστης επιθυμεί να επιστρέψει μπορεί να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές μέσω της online φόρμας επικοινωνίας για την ενεργοποιήση του λογαριασμού του.

Το avatar ή ο προσαρμοσμένος τίτλος χρήστη δεν επιτρέπεται:

 • να περιέχει λέξεις ή φράσεις οι οποίες είναι τροποποιημένες ή μη επωνυμίες νομικών προσώπων και εταιρειών, κατατεθέντα σήματα ή δικτυακούς τόπους.

 • να περιέχει λέξεις ή φράσεις απειλητικές, προσβλητικές, υβριστικές, ρατσιστικές.

 • να έχει σαν σκοπό την προσβολή, ειρωνεία ή το χλευασμό άλλου μέλους.

Σε κάθε περίπτωση το avatar ή ο προσαρμοσμένος τίτλος χρήστη που δεν τηρούν τους κανόνες θα αφαιρούνται άμεσα από τα μέλη της συντονιστικής ομάδας.
 
Συμπεριφορά και Δεοντολογία Χρηστών:

Πριν ζητήσετε ή ρωτήσετε κάτι ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς κανόνες:

 • Χρησιμοποιήστε την Αναζήτηση του Forum (Ίσως να υπάρχει αυτό που ζητάτε σε κάποιο παλιότερο θέμα).

 • Μην "απαιτείτε", αλλά ζητήστε ευγενικά αυτό που θέλετε με όσο το δυνατό πιο σαφή τρόπο. Θυμηθείτε ότι με μια σαφέστερη περιγραφή γλυτώνετε χρόνο και για εσάς και για τους άλλους.

 • Θυμηθείτε πως οι υπόλοιποι χρήστες του Forum δεν είναι υποχρεωμένοι να σας απαντήσουν, μπορεί να μην υπάρχει απάντηση για το ερώτημά σας ή, απλά, οι αναγνώστες της ερώτησής σας να μην τη γνωρίζουν.

Τα μηνύματα σας θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish (γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες).

Μη γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε με μετρο έντονους (bold) χαρακτήρες.

Ο τίτλος των μηνυμάτων θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου τους, καθώς και να είναι όσο το δυνατόν πιο «κατατοπιστικός», έτσι ώστε να μην παραπλανώνται οι αναγνώστες.

Τα μηνύματά θα πρέπει να δημοσιεύονται σε forum η θεματολογία (τίτλος - περιγραφή) του οποίου σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων. Αν διαπιστώσετε ότι ένα θέμα βρίσκεται σε λανθασμένη κατηγορία, ειδοποιήστε τον moderator προκειμένου να το μετακινήσει στην ορθή κατηγορία.

Ελέγξτε το μήνυμά σας, αφού το ανεβάσετε για αβλεψίες που τυχόν αλλοιώνουν το νόημα του . Μην κάνετε συμπληρωματικό μήνυμα για να αλλάξετε κάποια λεπτομέρεια - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή "Επεξεργασία" για να διορθώσετε το μήνυμά σας. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε την διαγραφή για κάποιο δικό σας λανθασμένο μήνυμα απο τους Συντονιστές .

Όταν απαντάτε σε ένα μήνυμα δεν είναι ανάγκη να κάνετε παράθεση σε ολόκληρο το προηγούμενο μήνυμα, παρά μόνο στο σημείο στο οποίο αναφέρεστε.

Τα μηνύματα των μελών μπορεί να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, αλλά παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στην όσο το δυνατόν πληρέστερη τεκμηρίωση των απόψεών τους.

Φροντίστε να μη δυσφημίζετε οποιονδήποτε αλλά να παραθέτετε επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους. Τα παράπονά σας ακούγονται και πέρα απο τα όρια του Forum και δε θα πρέπει να δώσουμε σε κανέναν δικαίωμα να μας κατηγορήσει χωρίς λόγο.

Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, καλό είναι να αναφέρετε και την προέλευση του κειμένου στο τέλος του. Απαγορεύεται ρητά η δημοσίευση αποσπασμάτων από ανταγωνιστικές σελίδες.

Το Forum σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείτε με τα άλλα μέλη μέσω προσωπικού μηνύματος (PM), οπότε καλό είναι να αποφεύγετε απαντήσεις για ένα θέμα ή συζήτηση που αφορά δυο άτομα.

Πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην χρησιμοποιείτε εκφράσεις που μπορεί να προσβάλλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις διαφόρων κατηγοριών του Forum. Απαγορεύονται αυστηρά οι διαμάχες ή οι διαφορές με χρήστες του 124sold.gr ή άλλων σελίδων. Φροντίστε τα μηνύματά σας να μην αφήνουν υπονοούμενα και να μην προκαλούν τρίτους.

Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους.

Κάθε επισκέπτης/μέλος του 124sold.gr έχει τη δυνατότητα «αναφοράς» (report) των δημοσιεύσεων άλλων μελών που παραβαίνουν τους όρους χρήσης, ζητώντας την επέμβαση της ομάδας διαχείρισης, η οποία και θα επιληφθεί του θέματος κατά την κρίση της. Η «αναφορά» παραβάσεων μπορεί να γίνει είτε με την χρήση των σχετικών συνδέσμων, που περιλαμβάνονται στις περισσότερες από τις σελίδες του 124sold.gr, είτε μέσω της online φόρμας επικοινωνίας .

Οι συμμετέχοντες κατανοούν ότι η Ομάδα Διαχείρισης του 124sold.gr (Διαχειριστές και Συντονιστές) αποτελείται από διακεκριμένα μέλη της κοινότητάς του, τα οποία σαν κύριο στόχο τους έχουν την απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία της μικρής κοινότητας που αποτελεί το forum. Έχουν αναλάβει επίσης τον "άχαρο" ρόλο να επιβλέπουν την τήρηση των Όρων Χρήσης και των Κανόνων Λειτουργίας του Forum στο 124sold.gr.

Η Ομάδα Διαχείρισης για την εποπτεία τήρησης των Όρων Χρήσης και των Κανόνων Λειτουργίας χρησιμοποιεί ένα αυτόματοποιημένο σύστημα προειδοποιήσεων και συστάσεων.

 • Κάθε εγγεγραμμένο μέλος επιτρέπεται να δεχθεί προσωπικές ή δημόσιες συστάσεις για συμμόρφωση με τους Όρους Χρήσης και Κανόνες Λειτουργίας μέχρι το όριο των 50 βαθμών προειδοποίησης.

 • Σε περίπτωση υπέρβασης των 50 βαθμών προειδοποίησης το 124sold.gr θα προχωρά σε απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban), για χρονικό διάστημα που θα κυμαίνεται απο 1 ημέρα και άνω ανάλογα με τη σοβαρότητα της εκάστοτε περίστασης.

 • Σε περίπτωση που εγγεγραμμένο μέλος ξεπεράσει για δεύτερη φορά το ορίο των 50 βαθμών προειδοποίησης το 124sold.gr θα προχωρά σε μόνιμη απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban)

Οι συμμετέχοντες κατανοούν και αποδέχονται ότι:

 • το 124sold.gr διατηρεί σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να διορθώνει τις προσβλητικές λέξεις ή να διαγράφει εξ' ολοκλήρου τα προσβλητικά ή ανάρμοστα μήνυματα.

 • ο Διαχειριστής και οι Συντονιστές έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, να μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του site, που κατά την κρίση τους, δε συμφωνούν με τους Όρους Χρήσης και του Κανόνες Λειτουργίας Forum στο 124sold.gr.

 • οποιαδήποτε απορία ή διαφωνία υπάρχει για το κλείδωμα ή τη διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (pm) ή e-mail, στους αρμόδιους Συντονιστές ή τον Διαχειριστή και όχι με δημιουργία θέματος.

 • το 124sold.gr διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να απαγόρευσει την πρόσβαση στο Forum (ban) στα μέλη που έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των Όρων Χρήσης και των Κανόνων Λειτουργίας Forum στο 124sold.gr.


Κανόνας Τρόπος Αντιμετώπισης
Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish (γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες)!

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος ή μηνύματος.
Μοναδική εξαίρεση θα υπάρχει για νέα μέλη που θα ειδοποιούνται να κάνουν επεξεργασία το μήνυμα τους, στην περίπτωση που το μήνυμα δεν διορθωθεί στα Ελληνικά, σε εύλογο χρονικό διάστημα θα διαγράφεται!

Απαγορεύονται αυστηρά τα μηνύματα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key Generator) ή συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο, καθώς επίσης και μηνύματα που περιγράφουν μη νόμιμες πράξεις ή προτρέπουν σε αυτές.

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται την άμεση διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος ή μηνύματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban)!

Απαγορεύονται αυστηρά οι διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους χωρίς την έγγραφη συναίνεση του Διαχειριστή. Επίσης απαγορεύεται το spamming (αποστολή ανεπιθύμητου ή διαφημιστικού μηνύματος) είτε δημόσια, είτε με προσωπικά μηνύματα.

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται την άμεση διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος ή μηνύματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban)!

Απαγορεύονται αυστηρά τα μηνύματα, αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών (περιλαμβάνονται αγγελίες για προϊόντα που θίγουν τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες σε DiVX, DVD-R, VCD και ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών έργων σε ψηφιακά αρχεία mp3, wma, wav κλπ. )

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται την άμεση διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος ή μηνύματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban)!
Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους Συντονιστές ή τον Διαχειριστή και όχι με δημιουργία θέματος (thread) ή μηνύματος (post).

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος ή μηνύματος.

Συστηματική υποβολή μηνυμάτων ή θεμάτων που ως στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στη ζωή του Forum (Trolling)

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται την άμεση διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος ή μηνύματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban)!

Απαγορεύεται στα μηνύματα να τοποθετείτε γραφικά μεγαλύτερα από 500 pixel μήκος με τη χρήση του image tag. Μπορείτε όμως να τα ανεβάζετε ως συνημμένα αρχεία στα μηνύματα σας και να χρησιμοποιείτε το attach tag.

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται τη διαγραφή του συγκεκριμένου μηνύματος ή των γραφικών.

Απαγορεύονται αυστηρά τα μηνύματα με προσωπικές επιθέσεις ή με την χρήση ειρωνικών, χλευαστικών, απειλητικών, ρατσιστικών και προσβλητικών εκφράσεων και προσωπικών χαρακτηρισμών άλλων μελών του 124sold.gr. Οι όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις θα πρέπει να γίνονται σε κόσμιο επίπεδο, και σε ήπιους τόνους, ώστε να μην προσβάλλεται ο συνομιλητής.

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται την άμεση διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος ή μηνύματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban)!

Απαγορεύονται αυστηρά τα μηνύματα με προσωπικές επιθέσεις ή με την χρήση ειρωνικών, χλευαστικών, απειλητικών, ρατσιστικών και προσβλητικών εκφράσεων και προσωπικών χαρακτηρισμών προς τα μέλη ή τους κατόχους άλλων σελίδων. Οι όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις θα πρέπει να επιλύονται εκτός του 123sold.gr.

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται την άμεση διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος ή μηνύματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban)!Υπογραφές Μελών:

Κάθε μέλος μπορεί προαιρετικά να προσθέτει την «υπογραφή» του σε κάθε μήνυμα που δημοσιεύει στο forum. Για τίς υπογραφές των μελών ισχύουν οι κανόνες για την υποβολή μηνυμάτων και οι ακόλουθοι ειδικοί κανόνες:

 

Κανόνας Τρόπος Αντιμετώπισης

Οι υπογραφές δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν:

 • Σκέτο κείμενο : 8 γραμμές κανονικών χαρακτήρων ή μέχρι 4 γραμμές μεγέθους 2 ή bold, μέχρι 90 χαρακτήρες μήκος για κάθε γραμμή.

 • Σκέτο γραφικό : 1 γραφικό μέχρι 500 pixels μήκος, 125 pixels ύψος και 20k μέγεθος (ή 2 γραφικά που συνολικά θα έχουν τα ίδια όρια και θα βρίσκονται στην ίδια γραμμή)

 • Κείμενο και γραφικό : 4 γραμμές (ή 2 γραμμές μεγέθους 2 ή bold) και ένα γραφικό (σε νέα γραμμή) μέχρι 400 pixels μήκος, 100 pixels ύψος και 20k μέγεθος (ή 2 γραφικά που συνολικά θα έχουν τα ίδια όρια και θα βρίσκονται στην ίδια γραμμή).

Οι κενές γραμμές υπολογίζονται και αυτές!

Σε κάθε περίπτωση υπογραφές που δεν τηρούν τους κανόνες θα αφαιρούνται άμεσα από τα μέλη της συντονιστικής ομάδας.
 

Στις υπογραφές δεν επιτρέπεται:
 • η χρήση των bbcodes: php, code, quote, html και τα smilies!
 • η διαφήμιση εμπορικών προϊόντων και υπηρεσιών, με την τοποθέτηση links ή banners
 • να περιέχουν Paypal links
 • να περιέχουν λέξεις ή φράσεις όπως πχ. "Best Hosting" ή "Φτηνότερη σύνδεση" κλπ.
 • η χρήση, τροποποιημένων ή μη, εταιρικών ονόμάτων και λογότυπων!
 • να περιέχουν λέξεις ή φράσεις, οι οποίες είναι τροποποιημένες ή μη, επωνυμίες νομικών προσώπων και εταιρειών, κατατεθέντα σήματα ή δικτυακούς τόπους.!
 • να περιέχουν λέξεις ή φράσεις απειλητικές, προσβλητικές, υβριστικές, ρατσιστικές.
 • να έχουν σαν σκοπό την προσβολή, ειρωνεία ή το χλευασμό άλλου μέλους.
 • η χρήση σύνδεσμων (links) σε δυναμικά scripts που κάνουν χρήση cookies για λόγους ασφαλείας!

Σε κάθε περίπτωση υπογραφές που δεν τηρούν τους κανόνες θα αφαιρούνται άμεσα από τα μέλη της συντονιστικής ομάδας.
 Πνευματικά Δικαιώματα και Προσωπικά Δεδομένα

Πνευματικά Δικαιώματα

 • Όλο το περιεχόμενο του 124sold.gr, το οποίο συμπεριλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται, σε κείμενα, περιεχόμενα, και γραφικά, προστατεύεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

 • Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μεταγλώττιση, φόρτωση (upload), διαμόρφωση, τροποποίηση, δημιουργία αντιγράφων site (mirroring) των σελίδων του 124sold.gr ή εκπομπή του 124sold.gr, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το 124sold.gr, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

 • Οι επισκέπτες / χρήστες διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας των μηνυμάτων, προσωπικών ή δημόσιων, καθώς και τα άρθρα, τα σχόλια και οποιασδήποτε μορφής κείμενο που δημοσιεύεται σε οποιαδήποτε από τις σελίδες του 124sold.gr, της οποία όμως τη δημοσιευμένη υπόσταση παραχωρεί στο 124sold.gr και δεν μπορεί να αποσύρει σε καμμία περίπτωση.

Συλλογή και Χρήση Δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Το 124sold.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα όταν ο επισκέπτης/χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του, όταν χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του και όταν επισκέπτεται τις σελίδες του.

Συγκεκριμένα συλλέγονται: το ονοματεπώνυμο, η ταχ. διεύθυνση, το τηλέφωνο, το όνομα χρήστη (username), ο κωδικός πρόσβασης(password), η Διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email), η IP Address (για τεχνικούς λόγους και για θέματα που άπτονται της ασφαλείας των συστημάτων του 124sold.gr(server, data base, δικτύου κ.α), ενώ παράλληλα αξιοποιείται για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων) και χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και για στατιστικούς λόγους.

Ως χρήστης συμφωνείτε ότι όλες οι προσωπικές πληροφορίες καθώς και τα μηνύματα που έχετε εισάγει, αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιοδήποτε τρίτο χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Η email διεύθυνση σας και τα προσωπικά σας στοιχεία μπορούν να παραμείνουν κρυφά από τα υπόλοιπα μέλη, αν το επιθυμείτε. Μπορείτε να καθορίσετε στις επιλογές του λογαριασμού σας αν θα φαίνονται δημόσια ή όχι.

Τα μέλη του 124sold.gr έχουν τη δυνατότητα να διορθώσουν οποτεδήποτε τα προσωπικά τους στοιχεία και πληροφορίες, καθώς και να τα ενημερώσουν.

Τα μέλη του 124sold.gr, που για δικούς τους λόγους επιθυμούν να διαγραφεί ο λογαριασμός τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους διαχειριστές του 124sold.gr είτε με προσωπικό μήνυμα είτε μέσω της online φόρμας επικοινωνίας , με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορεί να γίνει ταυτοποίηση μέλους / λογαριασμού και να ζητήσουν την διαγραφή του λογαριασμού τους.

Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα, οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του 124sold.gr.


Κανόνας Προειδοποίηση

Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών χωρίς την άδεια τους. Στα προσωπικά δεδομένα συμπεριλαμβάνονται και ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, φωτογραφίες, e-mail, κωδικοί.

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται την άμεση διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος ή μηνύματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban)!Δήλωση Περιορισμού Ευθύνης του 124sold.gr
 • Το 124sold.gr διατηρεί χώρο συνομιλιών στο Internet σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτοί αναφέρθηκαν παραπάνω. Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.

 • Το 124sold.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.

 • Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται από το λογαριασμό τους (user account), συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που μεταδίδουν μέσω του Forum του 124sold.gr.

 • Το 124sold.gr και ο ιδιοκτήτης του δε φέρουν καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των χρηστών / επισκεπτών.

 • Το 124sold.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων και σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα μελών αλλά και για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται από μηνύματα μελών στο Forum του.

 • Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του 124sold.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές.

 • Το 124sold.gr δεν φέρει καμία ευθύνη ή υποχρέωση για την διαγραφή, φθορά ή αποτυχία αποθήκευσης αρχείων ή άλλου περιεχομένου το οποίο διατηρείται ή διακινείται μέσω οποιασδήποτε σελίδας ή υπηρεσίας του δικτυακού του τόπου.

 • Το 124sold.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άλλων sites για τα οποία δεν μπορεί να ελέγχθεί το περιεχόμενό τους, καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού.

 • Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν τέτοια μηνύματα. Σε περίπτωση όμως δημοσίευσης τέτοιων μηνυμάτων, αν είστε ο κάτοχος των δικαιωμάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Administrator, ώστε να αποσυρθούν άμεσα!


Η πρόσβαση σε αυτό το Forum δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό προς τους κανόνες. Αν αυτοί οι κανόνες δε σας ικανοποιούν, θυμηθείτε ότι κανένας δεν σας ανάγκασε να γίνετε μέλος στο Forum μας. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο Forum του 124sold.gr και ευχόμαστε ότι ο γόνιμος διάλογος θα πρυτανεύσει.Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:25.


Copyright ©2011, 124sold.gr Online Auctions - Copyright ©2000 - 2009 Jelsoft Enterprises Limited - Forum by vBulletin Version 3.8.2
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της σελίδας και/ή των περιεχομένων της χωρίς την σαφή αναφορά του 124sold.gr ως πηγή.